İşte size başka bir tiyo posteri!
Eğer kendinize göre bir tadım yapmak isterseniz aklınızda bulundurun: Birden fazla şarapla ve karışık bir tadım yapacaksanız beyazdan kırmızıya ilerlemelisiniz, az yoğun olduğu düşünülen şaraptan çok yoğuna ilerlemelisiniz. Eğer bilmiyorsanız üzerinde yoğun baharatlı ya da içimi kolay... vb diye yazar zaten.
Misafirlerinize ikram için herkesin hoşlanacağı bir şeyler arıyorsanız: Tatlılarla ikram edebileceğiniz hafif köpüklü, meyve aromalı bir misket şarabına bence herkes bayılır. Şarap tatlı, yarı-sek veya sek olabilir.Benim tercihim yarı-sek olanıdır (ya da dömi-sek). Bir bayana ikram edecekseniz de yarı-tatlı bir misketi şiddetle öneririm.
Yerli şaraplardan Doluca'nın DLC serisi beni hiç mahçup etmedi. Kırmızılardan bir Pinot noir ve Merlot da beni hep baştan çıkarır.
Nereden başlarsanız başlayın, yine de kendi yolunuzu sizin zevkiniz belirleyecek.
Keyifli tadımlar.
Thanks to Empire College for this useful poster.
iyi bilgiler.
YanıtlaSilişe yarar.
:)
teşekkür ederimm :)
YanıtlaSil